Hej igen!

Att ta tag i matbloggen efter två månaders paus känns onekligen lite trögstartat! Ni som har hängt med på twitter och instagram vet  förstås om att vi har hälsan i behåll men att jag och min familj har varit fullt upptagna med att flytta till hus och att resa tillbaka till igen till Nya Zeeland.

Nu har vi landat i vardagen igen. Laptopen är full med bilder på matrelaterade happenings, men just att få till det där första blogginlägget igen efter pausen har känts lite trögt. Så jag gör det lätt för mig och säger: hej igen kära vänner och slänger upp lite sneakpeaks från semestern – och hoppas att ni vill hänga kvar här även i fortsättningen!

Att se Nya Zeeland från flygplansfönstret efter ett dygns resa  – magiskt! Till höger, kärt återseende av fina Wanaka. Bilen är parkerad nästan på samma fläck som året innan…

Många fina strandbesök blir det på Nya Zeeland. Och ett antal besök på trevliga vingårdar, Saint Clair var ju förstås en favorit att besöka.

Fast lite bloggpaus är egentligen ganska nyttigt. Att få reflektera lite över hur bloggandet ska ske fortsättningsvis. Jag gillar att ha matbloggen som  någon slags kommunikationsplattform med matintresserade vänner. Jag kanske känner mig mer bekväm med instagram och twitter vissa gånger eftersom snabba iphonebilder och ett begränsat antal bokstäver i en uppdatering gör det otroligt prestigelöst när man har svårt att hinna prioritera tiden för bloggandet. Samtidigt som jag egentligen värnar om just det prestigelösa bloggandet. Sen inte minst, är ju matbloggen min egen personliga minnesbank för allt som jag annars inte skulle komma ihåg. Nu laddar jag om på nytt, det kommer till att börja med ett antal inlägg om Nya Zeeland framöver!

13 kommentarer

 1. Mats

  Bra, trevligt, “matnyttigt”!

  1. Elin

   Mats, ALLT jag säger är “matnyttigt” 🙂

 2. Mi

  Hurra! välkommen tillbaka!

  1. Elin

   Mi, och hurra för att du finns kvar här i kommentarsfältet 🙂

 3. Helena

  Puh, skönt att du bröt isen. Nu kanske jag också vågar… 🙄

  1. Elin

   Helena, modigt eller hur! Nu får du allt komma ut ur garder…., eller jag menar skafferiet!

 4. Carin

  Kul att du startar upp igen.

 5. Gabbi

  Vad heter du på instagram?

  1. Elin

   “elinsavtryck”!

 6. Lena - Koala's Kitchen - en koala, ett kök & en kamera!

  Kan du inte skriva lite om researrangemangen och kostnader? Inte för att jag är intresserad av er ekonomi utan så man vet om man kan göra samma resa själv. 🙂

  1. Elin

   Det kan jag nog försöka, just nu så svarar jag på frågan ganska ofta 🙂

 7. Återkomsten » Tre tjejer i köket

  […] några månaders bloggvila känns det lite ovant och läskigt att komma igång igen. Skönt då att Elin visade vägen för några veckor sedan. Det hjälper lite. Modigt […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.