Matsedel, vecka 47

De senaste dagarna har jag konstaterat att både dagsljuset och min energi verkar ha dragit iväg till annan ort. Det här kompakta mörkret är verkligen ingen höjdare. Det ironiska är att ju tröttare och stressade M och jag är, desto slarvigare är vi med att planera och göra matsedel på förhand. Det bättrar ju inte precis på vardagsoddsen.

Den här veckan har vi fyra rätter på menyn. Fiskgrytan är veckans nykomling (för just den här varianten har jag inte lagat tidigare) medan de övriga rätterna är beprövade kort. Kotletterna påminde en läsare om i förra veckan (det är kul när det kommer kommentarer på gamla inlägg) och de står på spisen just nu. Exakt i vilken ordning vi lagar de övriga rätterna ger sig under veckan.

Hemma hos H&M, vecka 47

Tidigare matsedlar 2011

6 kommentarer

 1. Matskafferiet

  Pasta al forno är så gott!

 2. Hanna

  Kotletterna ser ju jättegoda ut! Ska testa 🙂

 3. Ullis

  Känner så väl igen det där. Vi borde verkligen planera bättre just nu men orkar inte sätta oss ned och göra det… Fastän vi har så mycket att vinna på det.

 4. Nathalie

  Himla trevlig blogg det här 😀 Ni har fått ännu en stammis! 🙂

  1. Helena

   Välkommen hit, Nathalie! Stammisar gillar vi lite extra. 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.