Matsedel, vecka 36


Pappardelle med korvar från Taylors & Jones, tomater och vin

För M och mig har hösten verkligen startat i och med den här veckan. Båda har typisk hösthets på jobbet och kvällarna fylls med både övertidsjobb och en och annan rolig aktivitet. Det är dessutom en riktig mammavecka; båda våra mammor kommer på besök under veckan (dock i omgångar). Och det är ju allmänt känt att när mammor är på ingång har man mycket att stå i; det ska städas, katten ska duschas (det var snarare en slump att det sammanföll med mammorbesöken!) och planeras. Det är med andra ord en hektisk vecka utan några fasta mattider eller rutiner.

Vi kör en ospännande matvecka med idel repriser från de senaste veckorna för att få orken att räcka till. Dessutom passar vi på att tömma frysen lite grand.

Hemmas hos H&M, vecka 36

 • Hemlagade hamburgare, potatisklyftor och en sjuhelsikes massa saltgurka
 • Ugnsbakad lax och potatismos kryddat med citron och färska örter
 • Pasta med korvar från Taylors & Jones
 • Fredagsmys: plockmat från Hötorgshallen och en flaska vin. Ett vinnande koncept!

Tidigare matsedlar

8 kommentarer

 1. Hanna

  Perfekt med receptet på pastan. Vi har testat korvarna och de är grymma.

  1. Helena

   Taylors & Jones korvar är oslagbara! Senast provade vi en italiensk lammkorv med rosmarin, timjan och vitlök. Så god, så god!

 2. Gosmamma

  Att det ska städas för att mammorna kommer tror jag inte ett ögonblick på,däremot undrar jag om det ska häftas upp gardiner också? Jag ser verkligen fram emot det där fredagsmyset kan jag säga. Låter som det kan bli riktigt gott o roligt.

  1. Helena

   Självklart städas det lite extra när mammorna ska komma. 😉 Några gardiner blir det dock icke; inte ens något provisoriskt uppsatt med häftapparat. Puss!

 3. Matsedel, vecka 37 » Tre tjejer i köket

  […] är lika bra att inleda med att bekänna att förra veckans matlagningsambitioner gick käpprakt åt skogen. Sena jobbkvällar, en födelsedagsuppvaktning, en mamma som åkte hem […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.