| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 07/06 2012 kl. 21:48 3 kommentarer

Hamburgare med inspiration från New Zeelandsresan

När vi var på Nya Zeeland i vintras så noterade vi snabbt att kiwiburgers var populärt. Det fanns till och med på McDonalds hamburgarmeny. På ett ungefär, med eventuell variation, så är det hamburgare med stekt ägg och skivade rödbetor. En god smakkombination om du frågar mig. Ananasskivor brukar finnas med ibland men de hoppar jag över.

Ikväll åt vi hamburgare från Ejmunds som vi brukar fynda på COOP och varvade med just stekta ägg och inlagda rödbetor. Som extra tillbehör ett par skivor kallrökt skinka. Det här är en riktig matig middag som inte kräver så mycket extra tillbehör!

Rödbetor inlagda i 1-2-3-marinad! Dock fick vi klara oss utan den fantastiskt goda nyazeeländska ölen från Monteiths.

Liknande inlägg:

Tipsa / Skriv ut / Bokmärk:

3 kommentarer    Skriv en egen kommentar »

  1. Sanna säger:

    Jag har bott på NZ under en period och saknar så det goda och miljövänliga köttet. Härligt att se att ni tagit inspirationen hem med er i resväskan!

  2. Christer Erngren (@nukokarjag) säger:

    Satt och drömde om Australien, Nya Zeeland och Sydafrika när jag surfade in här. Om jag säger så här. Jag blir inte mindre sugen nu :) Fina bilder och spännande med Kiwiburgare som jag måste prova.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hamburgare med bacon, svamp och blåmögelost » Tre tjejer i köket

Skriv en kommentar