Omtaggat – tema barn

Nu har jag ändrat lite på inläggen som är relaterat till barnmat. Förut fanns en speciell kategori som hette Barnmat här i matbloggen men den blev lite överflödig och är nu borta. För det mesta som vi äter hemma är ju även barnens mat. Se all min middagsmat som barnens typ 😉

Men så har jag istället börjat lyfta fram lite olika taggar:

Smakportioner – det här är alla de inlägg som innehåller bebispuréer och all mat upp till ca 12 månader. Så länge allt är mixat och mosat typ.

Barnvänligt – för lite större barn,  typ  från 12 månader. Om det är något middagsrecept som jag vill flagga extra för som våra barn gillar extra mycket. Subjektivt från vår familj med andra ord…

Barn i köket – ja det kanske inte är mitt starkaste kort, men det är inlägg som handlar om när barnen är med och hjälper till. Det kanske kan komma att bli mer inlägg med tiden?

Barnkalas – är precis vad det låter som 🙂

Barn på stan – lite tips på vart man kan äta ute med barnen. Här ska jag också bli lite bättre på att uppdatera, för det är något som jag får mycket frågor om!

Mellanmål – tips på variation. Glöm inte heller taggen smoothie!

Saknar ni något? Hojta till i kommentarsfältet!

3 kommentarer

 1. Anna-Karina

  Jättebra ide! Vår 13-månaders äter precis som dina barn i stort sett allt vi äter (soppa är ännu svårt för en som helst vill äta själv). Saknar bra ställen dit man kan gå med barn så jag kastar mig över de inläggen först.

  1. Elin

   Gör krutonger llånga som sticks, och dippa m i soppan som hälls upp i mugg! Dock ej helt kladdfritt 🙂

 2. Mi

  Barn på stan kommer att vara mycket uppskattat från vår sida! 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.