Vintips: Red Baron

Jag har tidigare outat att jag är en vinetikettsdyslektiker och känner någon igen sig idetta så bidrar jag här med en ny etikett på temat shiraz; en räv som flyger flyplan kan ju till och med jag komma ihåg. Trevligt fredagsvin som vi har upprepat ett par gånger under hösten!

7 kommentarer

 1. Fröken Dill

  SNYGG etikett! Sånt är också viktigt. Och VARFÖR är det så svårt att komma ihåg vinnamn???
  Nu har de dessutom bytt etikett på en av mina vita favoriter, från en stor ko (=lätt att komma ihåg) till något neutralt. Typiskt!
  Tycker fröken Dill

 2. Elin

  Skönt att höra att det finns en medsyster där ute. Hittar du ingen ko, så kan jag rekommendera vinet med ett piggsvin på, vad det nu heter 😉

 3. yllet

  porcupine typ? det gillade inte jag. Men det beror ju så på vad man äter och hur det känns i munnen det där tycker jag. Kanske var jag lite snuvig när jag drack det? då är det ju köööört. 🙂

 4. Fröken Dill

  Kul, piggsvinsvinet har jag faktiskt köpt, just för att jag fått tipset och kom ihåg det. Det var OK, men blev ingen riktig storfavorit. Jag är uselt dyr på rödvinsfrotnen. Det ska vara finare riojor eller amarone om jag ska bli riktigt nöjd. Till vardags kan möjligen älgvinet (La chasse) eller “det där som jag inte kommer ihåg namnet på, men jag vet hur flaskan ser ut”.
  Hälsar kräsna Dillen

 5. Elin

  kruxet är att det finns två piggsvinsvin och en är bättre än den andra. Vilken det nu är. 😎 Förresten, bokmärk favoriterna på vinvin.se! Har ingen aning om hur man länkar till varandras konton där men leta lite så finns jag där som Elin 🙂

 6. Tre tjejer i köket » Trivento Malbec

  […] finns säkert vinnördar som får huvudvärk av att jag bloggar om bra viner med snygga etiketter men det är faktiskt lätt att komma ihåg en etikett med en maskros i motvind på eller hur?! […]

 7. Hur memorerar du dina vinfavoriter? » Tre tjejer i köket

  […] ”du det där goda vinet vi hade till lamm på den där restaurangen  förra året”. Vinetiketterna brukar ju hjälpa mig på traven ibland som ni vet. Men  jag funderar ändå på den ultimata loggen för att komma ihåg de viner vi […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.