Trivento Malbec 2009

Det finns säkert vinnördar som får huvudvärk av att jag bloggar om bra viner med snygga etiketter men det är faktiskt lätt att komma ihåg en etikett med en maskros i motvind på eller hur?!

Trivento Malbec 2009 från Argentina är ett bra vardagsrött som passade fint till vår lata söndagsmiddag med ryggbiff med bearnaise. För ynka 58:- r det ett fynd! Ett tips för den som vill ska bjuda mat till många och som har sträng budget!

9 kommentarer

 1. Sofie

  Ja, ibland kan man hitta guldkorn på den billiga hyllan. Ser ju dyrare ut med snygg etikett!! 😆

 2. Ellen

  Hej tjejer!
  Nu har jag precis fått igång min egen matblogg. Eftersom ni är en av mina bloggfavoriter hoppas jag att det är okej att jag länkar till er? 🙂

  Hälsningar
  Ellen

 3. Nenaz

  Kommer ofta in och snokar hos er, ville bara saga att jag gillar skarpt er blog och alla underbara rad!
  Kramar fran Italien 😆

 4. Strandflickan Linnea

  Hej, vilket finurligt namn “Tre tjejer i köket” … Vi är också ett gäng tjejer som älskar mat, dryck och allt som hör därtill så det är roligt att ha hittat er blogg! Skall ge mina kollegor tipset!

  / Strandflickan Linnéa,
  en i gänget av anställda på ett gemytligt hotell i Lysekil som drivs av två direktörskor som också bloggar på http://www.strandflickorna.blogspot.com

 5. ♥ BIEBMU - Samisk Matkultur

  Härligt tips!

  Nu vill jag bara tipsa om våran nya blogg… Vi skriver om Samisk matkultur som för många är välldigt exotiskt och spännande. Renkött, älgkött, souvas, blodpalt och annat mumsigt. Vi bjuder på härliga recept och bilder. Välkommen in!

 6. Botanikern

  Maskrosen har väl alltid motvind?

 7. Morten Pedersen

  Også koster den 90 i Norge, så jeg tror jeg må ta meg en tur til Sverige snart ……

 8. Träningsglädje

  åh, trivento gillar jag. kul att se den här!! (och jaaa, etiketten spelar roll!!)

 9. John

  Korkade upp en flaska Trivento Malbec från 2010 här om dagen. Värsta vinet jag druckit på år och dar, smakar terpentin! 🙁 Åker rakt ner i slasken!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.