Fantastiska födelsedagspresenter

Nu har det gått nästan 2 veckor sedan min födelsedag utan att jag bloggat om de fantastiska födelsedagspresenter som medbloggerskorna förärade mig. Shame on me! 😳

Trots att Elin ju är resande fot hade hon och familjen skickat en present i form av Chokladogram till mig. En ask ljuvliga praliner från Åre Chokladfabrik levererades med bud hem till dörren! TACK!

Åreasken från Elin, S & S

I asken fanns blåbärstryffel överdragen med vit choklad; whiskeytryffel, minttryffel och apelsintryffel med mörk choklad samt kaffekasktryffel med ljus choklad. Mums!

Panettone från Helena & M

Från Helena och M fick jag den italienska julkakan som Helena bloggade om. TACK!

Av båda medbloggerskorna samt respektive fick jag dessutom den här fiffiga boken:

Årets julklapp?

Eat Sweden är restaurangguide men även ett erbjudande – om jag tar med mig och visar upp boken på de 15 restauranger* som är med i boken får jag en varmrätt gratis under förutsättning att mitt sällskap också beställer en varmrätt.

Boken köper man på Designtorget eller på någon av de medverkande restaurangerna. Jättekul idé tycker jag och så får jag ju chansen att testa en massa krogar jag inte varit på än. Passar perfekt för restaurangnörden Maria! TACK!

finfina cykeln

Av min sambo fick jag en cykel, undrar om han tycker att matbloggandet sätter sina spår runt midjan på mig?! 😉

* Restaurangerna som är med i boken är Allmänna Galleriet 925, Baguz, Deville, Elverket, Judit & Bertil, Landet, Ljunggren, Marie Laveau, Matkultur, Mississippi Inn, Nalen, Nox, Petsounds Bar, Roppongi och Stockholms Matvarufabrik.

En kommentar

  1. Eat Sweden: Mississippi Inn » Tre tjejer i köket

    […] fick ju en Eat Sweden-bok i födelsedagspresent från bloggkompisarna och även fast vi äter ute väldigt […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.