3 dagar i Bangkok

Det är dags att säga hej då till Singapore och Malaysia (fler inlägg kommer så småningom, det har var lite dåligt med internettid bara) och nu är vi på väg vidare till Shangri-la i Bangkok. Jag har ätit nasi le lemak, biff rendeng och fried mee så att det räcker för ett bra tag nu och jag ser fram emot en kryddstark grön curry i thailand. Eftersom det är sex år sedan så tänkte jag passa på att efterlysa restaurangtips i Bangkok, gärna på gångavstånd från Riverside, men alla goda förslag är förstås välkomna!

2 kommentarer

 1. Mats

  Hej,
  Bra val av hotell. Shangri-La Bangkok mitt favorithotell. Restaurangtips i Silomområdet:Cafe De Laos ligger nära Silom, kanonmat från norra Thailand, utsedd till en av de bästa
  Thairestarangerna i Bangkok 2005. Helt suverän mat. Adress No 16 Silom Road Soi 19 Trokwet.
  telefon 2635 2338 eller 2635 2339.

  Annan kanonställe för Seafood, lika bra eller t o m bättre än Phuket, Lek Seafood ligger också i Silom
  området. 156 Soi Phipat, Narathiwatrachanakharin Road, Silom, telefonnummer 2636 6460 eller
  2636 6054.

 2. Elin

  Mats, vi trivdes verkligen på Shangri-la, ett toppenställe! Vi gjorde fö ett försök att följa dina resturangtips men just den dagen så var det kung Bumibols födelsedag så båda restaurangerna var stängda.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.