Brunch på Nynäs Havsbad

Fördelen med att fylla år på en söndag är att man kan dra ut på firandet över hela helgen! 🙂

Igår åt jag en superb middag på favvo-Serwito (nionde året i rad som jag firar födelsedagen där) och idag åkte vi på en liten utflykt och brunchade.

Nynäs Havsbad

Till Nynäs Havsbad närmare bestämt. För 195:- per person fanns det gott om rätter att välja bland och att avnjuta dessa med havsutsikt gick inte av för hackor.

Kallskuret, paj och plättar

Flera olika sorters sill, kallskuret, några olika ostar, flera sorters bröd, fin-oliver, grönsaker, bacon, äggröra, prinskorvar, lyxomelette, svamppaj, plättar med maple syrup, fri tillgång till Tropicana juice (såg jag när de fyllde på), kaffe/te, brownies, chokladmousse, chokladkaka, frukt… och säkert en hel del till som jag glömt. Mycket att välja på och mycket gott!

Grillad kyckling, bacon, korvar, omelette m.m.

Faktum är att vi var så mätta att de obligatoriska popcornen uteblev när vi därefter såg Casino Royale, och någon middag känns det inte heller som att jag behöver. Istället får det bli Prosecco och chokladpraliner som jag fått i present – not that I mind! 😉

Chokladmousse, brownie och frukt

Nynäs Havsbad ligger på Strandgårdsvägen 9 i Nynäshamn. Brunch serveras på söndagar och det rekommenderas att boka bord om man inte är gäst på hotellet (vilket jag kan rekommendera, vi hade konferens där med jobbet och det var väldigt trevligt).

6 kommentarer

 1. Helena

  Hurra, hurra för den unga äldstingen! Vilken kalashelg! Och på onsdag blir det ännu mer firande. 😛

 2. Lena

  Är det barnvänligt, det vill säga kan man ta med kidsen dit. Mina är 12 och 14 så de är ju inte så små. Fast är det bara andra vuxna kan folk ta illa upp om man tar med sig yngre personer.

 3. Sara

  Eftersom att Nynäs är så vackert så kan jag rekommendera restaurang Kroken i Nynäshamn. Ligger i hamnen med utsikt ut mot Bedarön och stället har klass! Bra service och supergod mat! Bara ett litet tips..:smile:

 4. Maria

  -> Helena: Tackar! 🙂
  -> Lena: Det var övervägande vuxna hotellgäster där, men en familj hade 3 småbarn som tyvärr sprang omkring en hel del. En 12- och en 14-åring lär väl inte störa så det går nog bra.
  -> Sara: Tack för tipset! Det kanske blir fler utflykter till Nynäs!

 5. Jenny

  Grattis på födelsedagen! 🙂

  Det där såg inte fel ut på något sätt – mums!

 6. Daniel Andersson

  😉

  är en frekvent gäst i den underbara hamnstaden Nynäshamn… tycker det är underligt att inte fler har hittat ut till den pärla som kallas Nynäshavsbad, som är så rik på historia, servicen var ung, välbemötande och trevlig väldigt öppen. maten var vällagad och utförd på hög nivå,
  såg kommentaren om restaurang kroken i hamnen, var en av mina favorit krogar men jag måste tyvärr säga att den charm dom en gång besatt är långt borta nu, vad jag har förstått byttes ägaren ut och han koncentrerar sig på närliggades rökeriet med många skärgårddelikatesser. nej hitta en ny pärla och det är Nynäshavsbad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.