Sommarsallad med myntamarinerade kräftstjärtar

Till den här salladen serverades bland annat laxröra på kronärtskockebottnar.

  • Kräftstjärtar på burk fick ligga i marinad med mynta, citron och vitlök över natten.
  • Gör en grön sallad med rivna morötter, tunt skivade rädisor och hårdkokta ägg.
  • Toppa med kräftstjärtarna.

4 kommentarer

  1. Malin

    Oj, vad sugen jag blev på kräftstjärtar. Jag har helt missat kräftskiva i år så jag tror jag att mitt undermedvetna börjar säga ifrån 🙂

  2. fannie

    Inte är det sommar nu 😉

  3. Elin

    men det var sommar när jag gjorde salladen, i en matblogg så blir allt mer eller mindre i efterskott, jag lyckades ju till och med publicera julgodisrecept efter nyår senast 😉

  4. Helena

    Eller servera kräftstjärtarna tillsammans med creme fraiche i en bakad potatis! Det ska jag göra, så slipper jag vänta till nästa sommar och picnic-väder som känns ofattbart långt borta i höstrusket. 😛

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: