Indisk wrap med paneer, currypotatis och raita

Här kommer ett nytt uppsamlingsheat med rester i karantänköket. Häromdagen lunchade vi på dessa wraps med paneer och raita. Inte riktigt som autentiska frankie rolls men det fanns glutenfria wrapbröd i skafferiet som behövde ätas upp. Just glutenfria naanbröd är svårt att hitta. Tror vi har provat alla som finns i England och de som får ok godkänt från tjejerna är de som säljs på Morrisons. Så oftast har vi bara papadam när vi lagar curries hemma.

Indisk wrap med paneer, currypotatis och raita

En monteringsskiss.

  • valfritt bröd lämpligt till wraps. Naan eller chapati om du har.
  • tärnad potatis stekt med garam masala. Eller överbliven bombaypotatis.
  • färsk bladspenat
  • mango chutney
  • tärnad paneer. Först stekt och sedan vänd i sötsur sås.
  • raita (hacka ner färsk mynta, koriander och vitlök i fet naturell yoghurt. Salta och peppra)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.