Rosa bröllopsbubbel

En prinsessbröllop kan ju inte passera obemärkt här i matbloggen! Förra gången var det Maria som laddade upp med snittar och bubbel. Vad äter ni i tv-soffan i eftermiddag när Prinsessan Madeleine gifter sig?

Har ni inte hunnit handla småplock och bubbel så tipsar jag gärna om denna champagne som kom budat häromveckan –  Alexandre Bonnet Perlé Rose. Det är definitivt ett rosa bubbel som jag kommer att ha på kylning igen här hemma (PS! Det finns även som halv flaska). Nu var ju det här ett bud över det vanliga då Daniel Roos bakat fantastiska bakverk till bubblet på temat “Franska Modehus”. Lika snyggt som gott. Om du inte hinner baka till klockan fyra så är Jennies Vinnartårta på Gateau ett säkert kort här hemma hos oss när något ska firas. Eller kör på Prinsesstårta vetja!

Ljuvliga bakverk – Sonia Rykel-temat längst ner till höger var kvällens vinnare!

2 kommentarer

  1. eastcoastmom i Madrid

    Vill också drick rosa champagne! Känns ju helrätt idag. Ska kolla om det finns nån bra rosa spansk cava här på Carrefour, kanske.

    1. Elin

      jag gillar ju cava så svaret är ju, ja så klart, om du frågar mig 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.