Doptårta till tv-soffan

Imorgon är det dags för prinsessan Estelles dop! Det är ju tyvärr inte helt lätt att följa direktsändningen för oss som råkar jobba på en tisdag. Lite trist att missa trots allt tycker jag. Jag hade gärna suttit hemma i tv-soffan imorgon med dopfika på en armlängds avstånd.

I helgen så tjuvstartade vi med en rosa prinsesstårta för att komma lite i dopstämning. Sveriges bagare & konditorer säljer dessa rosa prinsesstårtor smyckade med en guldkrona under maj månad till förmån för Victoriafonden. För varje såld tårta skänks 10:- och för varje såld prinsessbakelse skänks 2,50:- till Victoriafonden. Det fanns ingen marsipanros att slåss om på denna prinsesstårta, dock fälldes det lite tårar om vem som skulle ha guldkronan efteråt…

Vad dukar du upp med i morgon i tv-soffan ? Känner du för bubbel och snittar så tipsar jag gärna om Marias blogginlägg i samband med det kungliga bröllopet!

Tips! Imorgon på dopdagen så kommer Stockholms bagerier bjuda alla barn på prinsesstårta i Kungsträdgården!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.