Två år senare

Idag är det faktiskt två år sedan som den lilla puddingen kom! Tiden har verkligen gått fort och numer är hon en babblig tvååring som säger “maaat please”(!!!) och vars favoritsysselsättning är att låtsaslaga mat på det lilla miniköket. Igår var det barnkalas här hemma och eftersom vi saknar kök så fick det bli köpta tårtor från Gateau:

Förutom den klassiska Prinsesstårtan så provade vi även Jennies Vinnartårta som de har i sitt tårtsortiment. Det var nämligen Jennie som vann tävlingen Årets Konditor 2007 med denna snygga tårta:

Tårtan innehåller jordgubbs- och rabarberkompott, krispig mandelbotten, vaniljflarn och vitchokladmousse med smak av cointrau.

Hur höga mina förväntningar var innan går nog inte att skriva med tillräckligt många superlativ men nu efteråt så kan jag bara konstatera att den var fantastisk. För den som vill ha ett hett tips på tex en bröllopstårta framöver så är denna goding alltså ett bra tips – och vill du ha receptet för att baka tårtan själv så hittar du det hos Årets Konditor!

6 kommentarer

 1. Marie

  För att hålla stenkoll på er grymma blogg föreslår jag att ni lägger till er på http://www.bloggkoll.com, så att man inte missar något bra. Jag saknar iaf er där!

 2. Maria

  Marie: Jag ska se till att vi finns där inom kort!

 3. Nina

  Jag har förökt hitta recept med hjälp av era länkar men de fungerar inte längre. Ni har möjlihtvis inte receptet sparat så att jag kan få ta del av det?

  Mvh

  NIna

 4. Elin

  Nina: tyvärr, jag sparade aldrig ner det. har försökt googla på receptet, men har inte hittat det heller. Hoppas du kan hitta det ändå!

 5. Äntligen tre! » Tre tjejer i köket

  […] tidigare kalas: 1 årskalaset – blev aldrig ombloggat men var en ambitiös afternoonteabuffé 2 årskalaset – då var vi utan kök och köpte tårta på Gateau […]

 6. Lena Wiklund

  Hej!

  Har försökt att hitta receptet till Jennies vinnartårta, men går bet.
  Kan ni hjälpa mig?

  Tack på förhand
  /Lena

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.