Snabbstopp hos Cloudy Bay

Vårt besök på Cloudy Bay blev ganska kort men vi hann med en snabb vinprovning på stående fot för nästan inga pengar alls. Det är lite flashigare miljö här än på Saint Clair och jag fann mig inte helt bekväm med att ta bilder under vinprovningen, så ni får hålla tillgodo med lite utomhusbilder.

Jag är sedan tidigare barnsligt förtjust i deras dessertvin Late Harvest Riesling, så det var ett kärt återseende, men jag blev också rätt bensvept av Te Koko som jag inte provat tidigare. Äsch det var lite trist väder när vi var här. Det började regna när vi kom hit. Om vädret vart mer tillåtande hade jag gärna hängt kvar i den stora trädgården med den milsvidda vyn av vinodlingarna, sippandes vitt vin i en av de fina trädgungorna!

2 kommentarer

  1. tina

    Det där Nya Zeeland alltså! Det är fint att så här i efterhand få följa med på resan lite varje dag. Och trädgungorna. Jag vill ha en trädgunga på sommarkollot. Och sommar också, tack!

  2. Brancott Estate Flight – och vilket nostalgivin köper du? » Tre tjejer i köket

    […] vi var på NZ. Jag googlar och inser att den ligger på krypavstånd till både Saint Clair och Cloudy Bay som vi besökte i vintras. Det är bara konstatera (åter igen) att man verkligen ska lägga gott […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.