Vinnarna i 5-årskalasets tävlingar

Vinnarna från förra veckans tävlingar i samband med vårt 5-årskalas är utsedda. Eftersom det var i princip omöjligt att välja någon utifrån era fyndiga och påhittiga kommentarer, valde vi att använda oss av en slumgenerator. Rättvist och enkelt.

De lyckliga vinnarna är:

Stort tack till de företag som ställde upp med vinster till våra födelsedagstävlingar! Och inte minst; ett jättetack till alla fina läsare! Era kommentarer och grattishälsningar värmer våra hjärtan mer än ni kan ana. Motivationen att fortsätta blogga i minst fem år till ökade rejält under förra veckan. Utan er – ingen bra matblogg. Tack! <3

5 kommentarer

 1. raz.nu » Blog Archive » Jag vann!

  […] De tre tjejerna i köket på Ragazze har haft en bunt tävlingar med fina priser för att fira femårsjubileum på nätet. Och tänk, bara en vecka efter att jag drog hem vinsten på ett helt års Spotify Premium hos Reklamfritt.se vann jag i en Ragazze-tävling också! Priset passar mig som handen i handsken (förlåt jag var tvungen)! Jag har vunnit en finfin och smart grytvante designad av Jenny Jurnelius. Det är nämligen så att jag har en benägenhet att bränna mig på diverse plåtar, grytor och formar så priset kommer väl till pass. =) Tack Elin, Maria och Helena! […]

 2. Raz

  Jag tackar här också, TACK! 😀 Keep up the good work!

 3. Birgitta

  Aj då – jag som var ÖVERTYGAD om att jag skulle vinna 😉 . Nåja – det var ett trevligt jubileum, lycka till de fem nästa åren!

 4. Maria

  Grattis till 5-års matbloggande! Ni är grymma! 😛

 5. Alena

  Supertack för vinsten och supertack för en härligt inspirerande blogg! 😛

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.