Cobbsallad

Cobbsallad är nytt för mig men när jag läste ingredienslistan och insåg att ALLT fanns hemma så blev det en riktig extra-allt-sallad. Det går inte att mäta på en skala hur mätta vi var efter den här middagen!

Cobbsallad

En receptskiss!

 • kyckling
 • bacon
 • kokta ägg
 • sallad
 • tomat
 • avokado
 • senapsdressing
 • ädelost

8 kommentarer

 1. Karin

  Jag har ett par recept liggande på köksbänken just på Cobbsallad som jag hade tänkt göra någon dag i somras. Det blev inte av därför att jag kunde inte bestämma mig för vilken dressing jag skulle använda. Hur gjorde du den, Elin?

 2. Elin

  Det var maken som blandade men han körde på en enkel vinägerette med dijonsenap i .

 3. pipopp

  En riktig “pojksallad”. Även salladsskyende personer måste ju gilla en sallad med bacon och mögelost! 😉
  Ska det inte vara en driva gräslök också?

 4. Helena Ljunggren

  Så fort jag ser avocado blir jag hungrig och magen börjar knorra 🙂 Det ser mycket gott ut!

 5. Pinglan

  Oj, vad smarrigt det ser ut. Helt i mina smaker….

 6. Karin

  OK!
  Det som fick mig att tveka var att det i det ena receptet var det 11 (!) olika ingredienser i Cobbsallad-dressingen och bara 6 i det andra. Det som båda hade gemensamt var senap, Worchestershiresås, citron, olivolja, vitlök och salt.

 7. Elin

  ojdå, gräslök hade ju varit ett prima grönsaksalibi, vi som har hur mycket som helst i trädgården 🙂

 8. Favorit i repris: Cobbsallad » Tre tjejer i köket

  […] Vi har ju diskuterat Cobbsallad tidigare här i matbloggen. Cobbsallad är en extra-allt-sallad som inkluderar kyckling, bacon, avokado, ägg, roquefortost och på sin höjd grönsallad och gräslök som grönsaksalibi. Givetvis i en rad olika variationer på tycke och smak som så många andra “klassiker”. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.