Lux Dessert&Choklad

På premiärturen med barnvagnen begav vi oss till Lux Dessert&Choklad. Bageriet ligger på Lilla Essingen några meter från Lux och har ett blandat utbud av bröd, kakor, choklad och efterätter. Dessutom finns fina gå-bort-presenter med bland annat saft och marmelad i butiken. Vi köpte knäckebröd med fänkål och ett Levainbröd och båda fick med beröm godkänt härhemma.

Hitta hit: Patentgatan 7, Lilla Essingen

6 kommentarer

 1. Lena

  Det är ju bra att vänja bebisen vid dofter och gosa saker redan från början också 😉

 2. Lena

  Ahum.. GODA skulle det vara.

 3. Nathalie

  Jag bor i porten brevid 😀

 4. Ny favorit från Lux » Tre tjejer i köket

  […] tidigare inlägg om Luxbageriet finns här och […]

 5. Chokladinspiration » Tre tjejer i köket

  […] bloggträff för några veckor sedan så visade sig att en av tjejerna hade tagit bussen ut till Luxbageriet för att handla chokladpraliner efter att ha läst om bageriet här i bloggen. Vi skulle ju äta […]

 6. Det bästa knäckebröd jag vet » Tre tjejer i köket

  […] favorit bland knäckebröden är fortfarande ohotad; helst av allt ska det vara knäckebröd från Luxbageriet! Som god tvåa på knäckebrödslistan finns Wilmas knäcke med rosmarin och till vardags så äter […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.