Hell’s Kitchen

I lördags började Hell’s Kitchen på 3:an. En slags dokusåpa med kock-wannabees med varierande bakgrund som tävlar för att vinna resturangen som heter just Hell’s Kitchen. Kocken Gordon Ramsey drillar deltagarna genom att i huvudsak tala om hur dåliga de är.

I premiärprogrammet fick deltagarna laga varsin rätt på 45 minuter som de ansåg sig vara “bäst” på och Gordon var väl ganska svårflörtad på det mesta. Jag har funderat på det där. Jag tror inte att jag har ett enda säkert kort när det gäller mat. Jag lagar mat, testar nya recept och råvaror, men kan inte påstå att jag har något recept som är “mitt bästa”. Fast jag tror inte att jag skulle överleva i Hell’s Kitchen heller. Det var mer gnäll och gräl i programmet än gastronomisk inspiration.

4 kommentarer

 1. Johanna

  Jag har ett, nej två : ugnspannkaka och fläskpannkaka. Båda höjen av finess 😉 Men, faktum är, mina pannkakor blir alltid fina och aldrig degiga och saggiga. Jag har fått till bra schvung på pannkaksarmen helt enkelt.
  Man skulle ju i den bästa av världar kanske önska sig ett lite lyxigare bästa recept, men men, man kan ju inte få allt.

 2. HSL

  Ja-a, det var onekligen tuffa bud i Hells Kitchen, men det blev mitt favvo Tv program direkt. Jag är intresserad av matlagning (det visar min mage) 😐 hur som helst, kul sida 😮

 3. Ulf Buller

  Jag följde dokusåpan Hell´s Kitchen.
  Vad jag skulle vilja veta, är hur det
  slutade med killen som vann tävlingen.
  Fick han sin restaurang?

 4. Elin

  Hej Ulf, vi övergav faktiskt Hells Kitchen för Melodifestivalsprogrammen här på lördagarna, så tyvärr så har jag ingen aning om vem som vann. Kanske någon annan vet?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.