Puff puff

Puffar lite för två inlägg som jag skrev i juni men av slarv och ohejdad glömska missat att publicera:
Sjökrogen
Göteborg

För övrigt håller jag med Helena, det är inte mycket ork man har i den här värmen till att laga mat. Ikväll smet vi iväg till Solstugan för att slippa laga själva. Tyvärr måste jag säga att deras ambitioner sjunker för varje säsong i takt med att priserna å andra sidan stiger. Överväger bojkott, men det ligger ju så nära och bra till…

2 kommentarer

  1. Helena

    Solstugan kanske skulle må bra av ett ägarbyte. Mälarpaviljongen har ju verkligen hottat upp sig efter ägarbytet förra sommaren. Paradiset på jorden, såna här ljvuliga sommarkvällar!

  2. Tre tjejer i köket » Arkiv » Solstugan

    […] Ifjol skrev jag att jag övervägde bojkott, men de kommer få några chanser till. En solig kväll är det svårt att motstå frestelsen att ta en iskall öl, äta en bit mat och titta ut över Mälaren; priserna står dock fortfarande inte i relation till vad man får för pengarna. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.