Sjökrogen

I helgen återupptäckte vi Sjökrogen vid Pampas Marina. En iskall öl och Sjökrogens fisk- och skaldjurssoppa med krutong och aioli slank ner utan problem i solen på deras uteservering. Lagom cykelavstånd, 12 minuter tog det hemifrån oss i Fredhäll.

Lite pricey tycker jag nog, men mycket mer ambitiöst och prisvärt jämfört med en annan sommarfavorit. På såna här typiska sommarställen är det väl inte enbart maten man betalar för utan även det soliga läget. Lite seg service när vi kom, men det kan ju vara en engångsföreteelse så hit återvänder vi gärna ändå!

Sjökrogen serverar även brunch under sommaren, lördagar och söndagar 12-16.

En kommentar

  1. Tre tjejer i köket » Arkiv » Puff puff

    […] Puff puff Puffar lite för två inlägg som jag skrev i juni men av slarv och ohejdad glömska missat att publicera:SjökrogenGöteborg […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.