Glutenfritt på Eatnam

Det blev inte många knop gjorda på höstlovet. Var mest hemma. På lördagkvällen åkte vi in till Eatnam vid Odenplan för middag. En bra sak är att ALLT är glutenfritt på menyn om man bortser från deras baguetter. Plus att de byter ut hoisinsås mot glutenfri soja på någon rätt.

Hur det var?

  • Snabba beställningar. Även om beställningsappen som ska användas vid bordet krånglade just vår kväll.
  • Stora portioner. Hade inte behövt summer-rolls före maten. Som takeaway till flera personer hade jag beställt färre portioner. Eller haft matlåda dagen efter.
  • Saknade dock lite mer av “allt”. Lite mer mynta, lite mer kryddor, lite mer chili, att det var lite mer karaktäristiskt helt enkelt. Helt ok mat så klart och jag vet att årstiden inte är rätt just nu för att ha stora buntar med färska gröna kryddor i maten.

Det bästa var nog att få säga till barnen “VÄLJ VAD NI VILL” från menyn bortsett från deras banh me´s. Att det inte behöver vara en kompromiss med att en enda rätt för kvällen är glutenfri och så kanske man är helt opepp på just den. Eller att det kommer ut en rätt med häften av tillbehören. Just för den orsaken med det generösa utbudet av glutenfritt gör att jag vi med all sannolikhet går hit igen.

Pho.
Färska vårrullar med räkor.

Bun thit med tofu.
Banh me.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.