(förra) veckan som gick

Hann inte uppdatera igår om veckan som gick. Avslutade veckan med att hänga med tonåringar på Zara Larssons konsert vid Avicii Arena så kom hem sent. Som den tjejen sjunger. Ja hon gör sig bra på en större scen.

Något slags kinesiskt/taiwanesiskt i tema på måndagen. Mochis är glutenfritt och går att hitta i mataffären om man har flyt.
Onsdagsmiddag.
Japp. Vi hade också den här.

Måndag; Ett första försök att göra glutenfria bao buns.Det här är ett bra grundrecept. Men behöver fundera på vilket  glutenfritt mjöl som passar bäst, föll inte helt rätt ut denna gång. Fyllda med kryddigt fläskkött eller tofu. Plus tillbehör. Stekta dumplings (dock med gluten). Vitlöksfräst pak choy. Mochis till efterrätt.

Tisdag: Röd thaicurry med lax. Ris.

Onsdag: Middag på Hötorgets kvarterskrog på väg till föreställning på Stadsteatern. Deras råbiff. Ok nu är detta inte den bästa jag har ätit. Något mischmasch smakmässigt. Tror det var jordärtskockechipsen som hade en lite fadd smak. Nog längtar jag efter en råbiff på Pontus in the Air nu. Känns långt borta fortfarande.

Torsdag: Raggmunkar med finbacon.

Fredag: Pizza.  Fuskade med färdig köpt deg. Gläds åt att det finns glutenfri sådan.  Kanske har en ny favorit med skinka, ananas och jalapenos? Älskar jalapenos.

Lördag:  Trettonåringen gjorde hamburgare. Med urgod dressing. Återkommer om den.

Söndag:  Någon slags  poke bowl-tema med rå lax och räkor. Saffranskladdkaka med färskostopping och passionsfrukt.

En kommentar

  1. svart blandare kök

    Hej vilken trevlig blogg att få följa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.