Lammkorv med bröd och trattkantareller

Ett smidigt plockupplägg som vi glömt och som peakade kanske för 3-4 år sedan hemma hos oss är att börja helgen med en “hot dog bar”. Ett himla enkelt upplägg de dagar allt går på autopiloten. Köp bra korv och roliga tillbehör. Sauerkraut brukar återkomma i någon form. Ibland chili dogs. Kanske krabbröra. Cava passar fint till, bubbledogs är trots allt ett vinnande koncept. Det här blev min nya favorit häromveckan: att toppa korv med bröd med smörstekta kantareller. Kan ha vart amerikansk zinfandel i glaset till.

Lammkorv med bröd och trattkantareller

En monteringsskiss.

  • färsk lammkorv
  • korvbröd av större storlek
  • en stor hög smörstekt trattkantareller och lök
  • senapsmajonnäs
  • riven parmesan
  • klipp över lite persilja om du vill

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.