Majsdipp med parmesan

Hej hej från karantänköket! Det är en hel del kompromisser med matlagningen just nu. Inte så självklart när det går att storhandla som ni vet vid det här laget. Men vi har en hel del konserver att äta.

En googling bort hittade jag den här röran att servera till nachos. En sådan där enkel röra som “försvinner av sig självt” när den står fram med en skål nachos. Receptet är från någon amerikansk matsajt som jag tyvärr glömt bort nu när jag renskrivit receptet från en papperslapp. Till skillnad från den här majsdippen serveras den här kall.

Majsdipp med parmesan

Blanda:

  • 2 små burkar avrunnen majs
  • 5-6 matskedar Hellmans majonnäs
  • 5-6 matskedar puderfint riven parmesan
  • en liten knippe skivad salladslök (5-6 st)
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  • ett par nypor chili flakes

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.