Its all about the julgodis

Jag sitter och skriver på en inköpslista för kommande julgodisfix som får bli nästa helg. Det blir några gamla beprövade kort men så hör det ju till att prova något nytt. Mina favoriter bland länkarna nedan är helt klart Rocky Road. Det känns nästan otänkbart att jag skulle kunna tröttna på dem!

Men något nytt behövs ju på reportoaren. Hittills så har jag bokmärkt polkapops och vaniljfudge med blåbär. Vilka är dina favoriter och måsten när det gäller julgodis? Kom gärna med tips till min inköpslista!

JULGODIS FRÅN MATBLOGGSARKIVET

Det bästa julgodiset!

2 kommentarer

  1. Maria

    Ingen jul utan Rocky! 😋👍

  2. Dekora - Bakblogg

    Bounty bollar är min craving!!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.