Lat fredagsmiddag: french bread pizza

Det här har varit vår middag två fredagar i rad och kommer säkerligen att upprepas snart igen. Behöver jag påminna om att det här lätt vinner över Hawaiipizzan från pizzerian? Helt klart är det här comfort food för en lat fredagskväll! Plus ett vintips till helgen – just nu har vi snöat in på italienska Cantina Zaccagnini som passar till det mesta!

French bread pizza

  • Ta din bästa pizza-tomatsås och bre ut på delade baguetter.
  • Pynta vidare med pizzatillbehören du gillar – på barnens önskemål preppar vi med färsk ananas, goda skinkskivor och massor av riven vällagrad ost.  Kör på temat, “extra mycket av allt” så blir det bra.
  • Gratinera i ugnen ca 200 grader.

Håhå, den här serveringsbilden vinner vi inga stylingpris för men utan bild blir det ju inget blogginlägg!

6 kommentarer

  1. Charlotta

    Taget! Fredagens vad-ska-vi-äta-problem löst :=)

  2. Erika

    Härligt! Här ska jag göra era Croquisar, från -08, i nästa paus…. Extrapris på gruyere på Maxi nu, 199:-/kg!! Till det, ett gott rött, Barbera D’Asti, 73004 ett riktigt fyndvin som måste beställas.

  3. Katarina

    Hej! Tack för din kommentar på min blogg och roligt att du hittade till mig 🙂 Pizzan ser god ut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.