Snabblunch: grönsaksomelett med pesto och parmesan

I helgen hade vi på tok för för många ägg i skafferiet och eftersom vi var lätt sänkta i en höstförkylning så var omelett ett snabb lösning för lunch. Det blev en riktigt smakrik omelett på tallrikarna!

GRÖNSAKSOMELETT MED PESTO OCH PARMESAN

  • Fräs finhackad purjolök, tärnade tomater och squash i stekpannan med 2 matskedar pesto.
  • Häll på ett par nävar svarta oliver.
  • På med äggstanningen (jag använder ett par msk grädde till äggen) som får stelna i stekpannan tillsammans med ett par nävar riven parmesan.
  • Toppa med lite färsk basilika vid servering.

omelett med pesto och parmesan

5 kommentarer

  1. Cissi

    Åh så gott det lät!

  2. Hanna

    Perfekta snabblunchen ju!

  3. Kim

    Ingen dålig omelett det där, lyx-edition!
    Ägg måste jag alltid ha hemma, för då kan man alltid göra just omelett – perfekt.

  4. Susanne

    Vilket perfekt och snabblagat recept 🙂
    Sparar ner det direkt 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: