Länkkärlek: Smaskens har flyttat hem

Annika som bloggar på Smaskens.nu har efter en sejour hos Allt om mat nu återvänt till sin egen domän och eftersom hennes blogg är en av mina favoriter länkar jag hemskt gärna till den så att läsarna hittar tillbaka dit. Nu råkar det dessutom vara så att hon har utlyst en tävling där man kan vinna en kokbok om man länkar till hennes blogg. MEN, grejen är att det hade jag med glädje gjort ändå! Skulle jag råka vinna kokboken kör vi en tävling här istället, win-win för alla! 🙂

Smaskens.nu

Så varför gillar jag Smaskens? Jo, för att Annika håller en väldigt hög kvalitet på sitt skrivande, hon uppdaterar ofta och hon har spännande recept. En härlig blandning av vardagsmat och livsnjuteri med bl.a. långlagat, bakning och en aldrig sinande faiblesse för patéer.

Att hon som jonglerar en vardag med jobb och 4 barn och ändå hinner blogga så mycket, så kreativt och så kvalitativt gör mig än mer imponerad. Så gör det enda rätta, lägg till Smaskens bland dina favoriter eller i rss-läsaren, jag hoppas och tror att du inte kommer bli besviken!

3 kommentarer

 1. Annika

  Tusen tack! Du/ni vet att uppskattningen i allra högsta grad är ömsesidig!

 2. Arne

  Här är lite länkkärlek:

  http://bryntsmörtillsdudör.se/?p=51 <– smörstekt sockerkaka

 3. Kinna

  Roligt att se. Hade missat tävlingen och ska kolla upp länken hos mig.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.