Dumlenytt

Ny variant på Dumle är på väg in i butik med smak av pepparkaka. Ingen dum idé tycker jag som under mycket högtidliga former delade en påse med barnen i helgen.

Vi konstaterade snabbt att det smakade mest pepparkaksdeg. Fast på ett helt ok sätt.  Kan tänka mig att den passar bra i julens Rockyroad. Och att man antagligen lätt kan föräta sig på den.

8 kommentarer

 1. frida

  Pepparkaksdeg är ju typ det godaste som finns. Måste prova!

 2. Lina

  Jag gillade att den faktiskt smakade pepparkaka, eller pepparkaksdeg. Dock tror jag också att man lätt kan föräta sig på den:)

 3. Fröken Dill

  Låter gott! Älskar pepparkaksdeg, men man får ont i magen av att äta den i större mängder, så detta är definitivt något för mig.
  Tror fröken Dill

 4. Helena

  Och jag gillade dem inte alls! Tur att smaken är olika. 😉

 5. Lisas Vinterland

  Den är god, dumle pepparkaka! 🙂 Fin blogg! 🙂 Kolla gärna in min, där kan du just nu vinna en gratisbiljett till ikeas julbord! 🙂

 6. Bo

  Lite väl tidigt tycker jag nog allt.

  Det får bli december först innan jag ger mig på sånt.

 7. Matskafferiet

  Är lite skeptisk, men får väl ta och testa det i jul! Finns ju sån där kola som smakar pepparkaka och den faller mig inte alls i smaken 🙂

 8. Alexandra - kärlek på tallrik

  Ååh, jag vill SÅ gärna prova dessa – jag har hållt utkik efter dem sedan jag fick höra talas om dem, dumle OCH pepparkaka kan ju inte bli fel, liksom? Men än så länge har jag lyckats missa dem… Håller med om att de nog passar väldigt bra i rocky roads, yum!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.