Nya Zeeland – restaurangtips och vingårdar att besöka

I december kommer vi att resa runt på Nya Zeeland. Först blir det några dagar i Auckland och sen väntar tre veckors campingliv i en husbil från norr till söder. Det ska bli så otroligt kul och förhoppningsvis så blir det många lata middagar där vi grillar lamm “hemma” vid husbilen på kvällarna. Vi flyger sen vidare från Christchurch till Sydney (ja det får bli ett eget inlägg senare) strax innan nyår. Vart vi firar jul är inte skrivet i sten ännu men kanske i Dunedin, eller ja det blir ivarje fall någonstans söder om Christchurch.

Ett stopp på resan blir förstås att hitta vingården i Marlborugh som producerar ett av våra husviner – Vicars choice. Men vi behöver fylla på listan för mat och vinrelaterade tips, så fyll gärna på i kommentarsfältet!

4 kommentarer

 1. Paul

  Får väl tipsa om min matguide som också innehåller lite vingårdstips från vår tripp till NZ i vintras. 🙂

  http://foodetc.se/matreportage-och-resereportage-fran-auckland-nordon-nya-zeeland.php

 2. SqZ

  Flame Bar & Grill i Queenstown. Jag smakade världens bästa oxfilé där förra året.

 3. Nattmacka med julskinka, labneh och honungsmarinerade rödbetor » Tre tjejer i köket

  […] gällande den bästa julskinkemackan så tyckte jag det var en kul idé. Inte minst för att jag är utomlands hela december och faktiskt inte vill missa julens mat. Hur julskinkan smakade? Åh alldeles utmärkt. Otroligt […]

 4. Hej igen Hong kong! » Tre tjejer i köket

  […] nu är vi snart där igen! Det blir fem dagar i Hong kong på vägen till Nya Zeeland. Vi har bokat hotell nere på Kowloon, ungefär mittimellan Kowloon Park och Centenary Garden. På […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.