Vinnaren av Valrhonachoklad

I vår utlottning av Valrhonachoklad så ville vi veta vilket favoritrecept ni har här från matbloggen och det kan ha varit veckans roligaste kommentarsfält. Flera recept har jag helt glömt bort att jag har publicerat och det har varit extra kul att läsa när saker som vi har skrivit om har bidragit till lyckade kalas.

Anna T blev vinnare av lådan med Valrhonachoklad! Hennes fina motivering av vilket recept som var hennes favorit här i matbloggen gjorde oss alldeles knäsvaga – och så känner vi oss lite stolta över att ha varit en del av Annas framgångar i köket. Dessutom som lite kuriosa, vilket Anna nog inte hade en aning om, så var det faktiskt en risotto som faktiskt startade den här matbloggen en gång för fyra år sedan. Läs själva här vad Anna skrev:

Chili- och oreganomarinerad kyckling med Karl Johan-risotto är mitt favoritrecept. Kanske inte för att det är det bästa av era recept som jag har provat (även om det självklart hamnar bland mina favoriter även i den kategorin) utan för den inverkan det hade på min matlagning. Innan detta recept hade jag aldrig lyckats få till en bra risotto men detta blev hur lyckat som helst och hör nu till en av mina bästa bjudrätter. Det gav dessutom ett större självförtroende i köket som har gjort att jag vågat utveckla och hitta på flera egna risottos sen dess. Dessutom har jag använt en massa olika typer av svamp som jag aldrig har vetat hur jag ska använda förut. Så från att följa recept slaviskt vågar jag nu ut på egna äventyr och den nya favoriträtten är såklart – risotto!

PS. Risotton ovan finns även med i helgens nummer av Sourze Weekend där vi har bidragit med lite höstrecept!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.