Fuldipp i schlagersoffan!

Vi har ju avhandlat både fuloliver och fulchampinjoner här i matbloggen och eftersom det är Melodifestivalen just nu så måste jag ju påminna om det viktigaste i schlagersoffan; fuldipp förstås. En påse valfri OLW-dipp som blandas med ett paket gräddfil till chips eller nyttiga grönsaksstavar, japp det är måste i schlageryran!

2 kommentarer

  1. xtian

    en ny dipp har siktats på snacks-himlen. Rydbergs(de som gör sallader med 90%majo) har en dipp nu. 3 smaker, ca 2 dl. 19.90 tog de på vårt lokala snabbköp. Hutlöst och inget hot mot en klassiker (OLW’s dippar alltså.).

  2. Schlagermeny: salami och parmesanchips med fänkålsdipp, Taco de luxe och en mintchokladkaka med polkaströssel » Tre tjejer i köket

    […] recept. Först lite lyxigare chips med dipp, som alternativ till de obligatoriska Mello-chipsen med fuldipp. Sen det som Sara kallar en Taco del luxe med långkok för att utmana Svenne-tacosen med tråkiga […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.