| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 08/10 2016 kl. 9:56 Kommentera

Bakade fikon med getost, hackade nötter och honung

Barnen fick preppa dessa ‘nibbles’ på egen hand i väntan på middagen igår. Perfekt småplock utan krångel. Lite som en efterrätt före maten hälsar Femåringen.

BAKADE FIKON MED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG

  • Dela färska fikon och lägg i en ugnssäker form. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra.
  • Smula över getost.
  • Hacka lite nötter grovt och strö över.
  • Ringla över lite honung.
  • Bakas i ca 225 grader i 5-7 minuter. Använd gärna grillfunktion sista minuten i ugnen.
  • Serveras nybakade och varma!

img_2184

FÖRE-MATEN-PLOCK från matbloggsarkivet

Liknande inlägg:

0 svar till “Bakade fikon med getost, hackade nötter och honung”

  1. […] Bakade fikon med getost, hackade nötter och honung […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *