Karta med alla Englandstips

Det här har varit mitt dåliga samvete i typ ett par år. Nämligen att göra en överskådlig karta med alla bloggade saker relaterat till England. Vad tror ni om att göra det via Google Maps? Kom gärna med synpunkter och om något saknas! Jag länkar till kartan till på min infosida så vet ni vart den finns!

2 kommentarer

  1. Linda

    Uppskattar dina englandstips lika mycket varje gång de dyker upp! Är dålig på att kommentera, men har läst sedan tidernas begynnelse 😊

    Överskådligt och bra med kartan, blir än mer sugen på en tur till de norra delarna. Tack för inspirationen!

    1. Elin

      Kul att du gillar! Det blir ju lite “smalt” tema kanske ibland med mina återkommande inlägg om norra England, men det är ju samtidigt en del av just vår vardag tänker jag…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.