Gatwick: julmiddag på Ye Olde Six Bells

Lång historia kort – veckan innan jul hade vi en natt på Premier Inn vid Gatwick. Maken hade bokat en mysig pub i Horley som är på Uber-avstånd från flygplatsen för att vi skulle hinna med en riktig brittisk julmiddag innan vi flög söderut morgonen efter. Vi hade intentioner att gå hela vägen till puben, men insåg snabbt att det inte fanns någon trottoar att förhålla sig till i mörkret, haha!

Ye Olde Six Bells är en av de äldsta pubarna i England och har anor från år 1455. Mysig! Hade allt på menyn som vi hade akut längt efter. Yorkshire puddings! Pigs in blankets! Glutenfri fish&chips! Fina efterrätter! God koll på glutenfritt. Och ja, just där infann sig julstämningen.

Veckan som gick

Måndag: kylskåpsrens ”hemma” i lägenheten vi hyrde – ost, chark mm.

Tisdag: Indiskt. Tillbaka till Sabor de la India. Bra!

Onsdag: blandat från Mercadona. Deras poke bowl är bra enligt barnen.

Torsdag: burgare på Burger Passion. Gf pizza hemma för två.

Fredag: på El Meson. Makens favoritrestaurang. För min del, husets kyckling med räkor.

Lördag: blandat från Mercadona. För min del stora räkor, en mojosås och en färdig caesarsallad.

Söndag: pizza, plock och sallad hos Bellisimo. Bra!

London: middag på Burger & Beyond

Googlade på bästa hamburgaren i London och flera tips pekade på Burger and Beyond. Bokade deras restaurang i Soho och blev inte besviken. Åh vad bra! Och smidigt att navigera om det glutenfria utbudet. Valde kycklingburgare Hot Honey som var gudomligt genomtänkt. Maken kan inte sluta prata om deras klassiska burgare. Älskade alla tillbehör – tots, kycklingvingar, rubbet! Bokar lätt nästa gång i London.

 

Veckan som gick

måndag: på la Bodeguita. Galettes för min del.

tisdag: julafton! Grillad fisk på la Pescerones.

onsdag: juldagen! Curries på Bombay Babu.

torsdag: Annandag jul. Fish and chips på Tipsy Terrace.

Fredag: blandat kinesiskt på Pekin Garden.

Lördag: torsk med saffranssås. På Los Corales.

Söndag:  tillbaka till Raices. Kyckling fylld med ost och bacon. Fried.