Veckan som gick

Godaste falafeln hittills i Stockholm. Från Jerusalemköket. Värd en omväg.
17-åringen gästspelade i köket och gjorde en god fisksoppa med hemvispad aioli.
Söndagkväll på Mille Gusti.

måndag: Vego! Glutenfri falafel (hittade hos Anamma), glutenfri bulgursallad, ugnsbakad aubergine med rosmarin, oliver och hummus.

tisdag: Äldsta lagade fisksoppa med hemvispad aioli.

onsdag: Jag åt sushi på jobbet. Restfest hemma.

torsdag: Jag åt grillad forell på Teheran grill på Rörstrandsgatan. Äldsta ute med kompisar, mellan jobbade, minsta på vift och maken på resa.

fredag: Beställda hem indiskt. Vindaloo för min del.

Lördag: Småplock på studentmottagning.

Söndag: Äldsta var ute med Helena. Minstingen fortfarande på vift. Mellan gjorde en pasta med pesto. Jag och maken pep iväg till Mille Gusti.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.