Veckan som gick

Veckans utemiddag – välriggad macka med oxbringa, surkål och pepparrotskräm. På Bistro Bromma. Kanske godast på deras meny just nu?
Fyndade 12(!) lådor jordgubbar för 100 kronor. Blev bland annat jordgubbsorbet.
17-åringen gjorde godaste midsommartårtan.
Årets midsommarsill. Full poäng.

Måndag: fried rice med räkor. Variant på recept finns här. fast vi hade solstekt ägg till +gouchang osv.

Tisdag: Tre sorters korv och curryketchup. Ett försök att göra tysk (?) potatissallad. Sallad.

Onsdag: Tog fredag och hade flankstek med tillbehör.

torsdag: Jag och maken var ute på middag. Barnen hemma gjorde pasta med burrata och egen tomatsås-hopkok.

fredag:  Midsommarafton. Rester från midsommarlunchen.

lördag: Salcicias. Ruccola med parmesan. Potatissallad med chilipesto.

söndag: Ett barn jobbade och en gick på fest. En ramlade hem från 12 dagars kollo och fick önska middag: quesadillas med tre såser.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.