Östermalm: middag på Un Poco

Nu har vi firat av barnens alla födelsedagar för året. De fyller år alla tre under årets första månader. Sist ut – vår nyblivna 15-åring. Kanske minns ni detta inlägg från 2008.

Hon önskade att gå ut och äta italienskt så vi hamnade på Un Poco på Karlavägen. Fick fin bokning med ett härligt runt bord mitt i restaurangen. Så mysig kväll. Lätt navigerat kring glutenfria alternativ. Bland annat pasta och risotto finns glutenfritt. Dock inget bröd. Så skönt när det är enkelt att reda ut alla frågor. Blev glad att återse Cloudy Bay, hjälp det är 10 år sedan som vi var där. Bra vinförslag genom hela middagen. Alla nöjda med sin mat, sen rullade vi hem och åt prinsesstårta.

2 kommentarer

  1. Eva

    Grattis till hela familjen. Ni verkar ha det så mysigt!

    1. Elin

      Åh tack! Ja den här söndagsmiddagen var så fin!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.