Bread & Butter pinot noir

Jag skrev några rader om B&B:s chardonnay häromveckan. Nu har vi hunnit med deras pinot noir. Ja det här gillade jag ju betydligt bättre. Lika mycket ek och vanilj. Luftas med fördel en stund och sen ett jättetrevligt vin. Inget finlir med matmatchning denna kväll. Vi hade tryffelchips till. Hej!

2 kommentarer

 1. Jenny

  Fått så himla mkt tips om detta vin, men fortfarande ingen aning om vad man skulle kunna servera det till. Behöver mer tydlig guidning än bara folk som säger “kanske kyckling…?”. Ska det va kryddig mat? Ngt med italienska smaker av tomat o örter? Grillat? Pasta? Kan du ge mig ngt råd? Litar fullt ut på ditt omdöme efter att ha besökt Ganesh i Mui Ne (fortf den oslagbart bästa indiska restaurang jag besökt).

  1. Elin

   Jag håller med om att det är lite trixigt att hitta rätt ibland med vin och matkombinationer. Ibland är det lättare att säga vad man INTE ska matcha vinet till! Det här vinet tycker jag gärna får matcha småplock eller förrätt. Att det är som kvällens första glas. Så att man kanske har ett mer schvung i vinet som sen är till varmrätten. Småplock som chark och ost tänker jag är en sympatisk kombo. Jag hade inte valt chili/curry-starkt mat. Kyckling hellre än tex lamm. Hoppas du provar vinet också skriver en rad om vad det blev till!

   Ja vi pratar fortfarande om Ganesh! Skulle så gärna gå dit igen! Helt klart min referens för riktigt god indisk mat. Även om utbudet är helt ok här i England 🙃

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.