Veckans bästa

Jag har verkligen ingen koll på vilken årstid det är längre. Förra veckan när jag var in på Polarn och Pyret i Tunbridge Wells för att handla en present blev jag helt konfunderad över deras nya klädkollektion med höstlöv på. Hur konstigt tänkte jag i säkert tio minuter. SEN kom jag på att det ÄR ju höst. Det är som om min hjärna fortfarande befinner sig någonstans på försommaren. Exakt så dagvill har jag blivit av detta halvår med alla undantag.

Fyndat fina fikon den här veckan.
Kanske en ny fredagsrutin. Ett glas på vår lilla pub innan middagen.

VECKANS MIDDAG

Måndag: Fisksoppa med räkor och saffran.

Tisdag: Majsfritters med jalapenos, pico de gallo och quinoasallad.

Onsdag: Panerad kyckling med katsusås. Friterad fisk som icke-kött. Räkchips. Ris. Vitkål med asiatisk dressing.

Torsdag: blåmusslor med vitt vin och persilja. Pommes frites. Vitlöksbröd.  Chansade och hade beställt musslorna från Morrisons. Bra beslut för de var otroligt stora och goda.

Fredag: Fajitas.

lördag: BLT + klyftpotatis med rosmarin och srirarchamajonnäs. Portobellosvamp som vegofyllning.

Söndag: middag lite senare på vår pub. Har lusläst nya menyn och bestämt mig för bergtunga med citron från Cornwall, krabba, nypotatis och korianderdressing.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.