Veckans bästa

Vi har blivit med grill! Maken knep den sista på Argos hemsida och dagen efter fick vi den hemlevererad. Livskvalitén ökade med 500% tror jag. Älskar att sitta ute länge med familjen somriga kvällar som dessa.

Vi har fått så fin post på sistone! När alla dagar är likadana så blir det världens grej när brevbäraren ringer på. Tro mig, ALLA springer mot dörren! Nu har vi fått påfyllning av bland annat Polly Och Marabouchoklad. Blir bra pluggpepp veckan som kommer. För hemskolandet av alla tre fortsätter.

 

Veckan har slutat med Boris Johnsons tal om ev öppningar gällande livet i karantän. Som tex att minstingen kanske kan få gå tillbaka till skolan första juni. Vågar vi hoppas på det?

Veckans middag:

MÅNDAG: Vego! Pastagratäng med bladspenat och ricotta.

Tisdag: Tonfisksallad med kokta ägg, rädisor, haricot verts, små bönor, senapsdressing mm. Plus nypotatis till de riktigt hungriga.

Onsdag: Årets första grill! Lamb chomps och chipolatas från vår köttdeli. Provade vegoburgare från Hecks. Grön bönsallad med tärnad getost. Fransk potatissallad med kapris och salladslök. Plus sparris.

Torsdag: Grillade igen! Chilimarinerad kyckling från vår köttdeli. Foliepaket med champinjoner med persilja och vitlök. Couscoussallad (glutenfri) med basilika, fetaost, paprika, granatäpple och citron. Coleslaw från delin.

Fredag: Grillade! Lammfärsspett! Halloumi! Hummus! Chilistinn tomatröra. Ris. Plus grillad zucchini.

Lördag: Grillade! Rumpstek! Briefylld portabellosvamp! Rörorna från kvällen innan. Sallad. Potatissallad med dill.

Söndag: Olika varianter av paj från vår deli. Bräserade morötter och mangold.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.