Räksallad med basilikadressing

Som jag har längtat efter denna dressing. Har bloggat om den förut. Den här basilikadressingen. Nu fanns det inte en creme fraicheburk att köpa i hela byn den här veckan så jag gjorde en variant med naturell yoghurt istället. Det gick så klart bra det också. Blir lite mer syrligt så det behövs lite mer av kryddor och majonnäs för att få till smaken. Sedan dukade vi upp med olika tillbehör och alla komponerande sin favorittallrik.

Räksallad med basilikadressing

En monteringsskiss

  • räkor med ramslök
  • tärnad fetaost
  • glutenfri couscous (hittat på ASDA)
  • kokta ägg
  • sallad (vår mix från affären har även riven rödbeta i)
  • små tomater
  • svarta oliver
  • frömix
  • basilikadressing

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.