Glutenfritt tips i Göteborg: Wrapped!

Vi handlade med oss lunch till tåget när vi skulle åka från Göteborg till Köpenhamn häromveckan. Matrepubliken har ju refererat till Wrapped ett antal gånger så jag tänkte kunde vara värt att prova deras hämtmat.

DET var en bra idé. Lätt att preppa glutenfritt och goda vegoalternativ. Grejen är alltså att man komponerar sin egen tallrik efter en massa goda val. Åttaåringens “barnwrap” var gigantisk och räckte hela vägen till Danmark. Kan hälsa att alla var supernöjda med sina val.

Jag tog en loop utanför min komfortzon och provade deras pulled jackfruit till min nakna burrito. Helt ok. Ska fundera på hur vi kan preppa något liknande hemma. Lite avis faktiskt att vi inte har något liknande hak här där vi bor.

2 kommentarer

  1. Charlotta

    Ja alltså, vi är på Wrapped typ en gång i veckan. Haha. Clara älskar deras picklade rödkål och i måndags upptäckte vi att Sigge gick bananas på deras guacamole. Grymt ställe, det där!

    1. Elin

      Som sagt, mycket avis på detta ställe. Här kan man bara hämta indiskt….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.