Veckans bästa

Det har varit flera bra uteluncher denna vecka. Två gånger på relativt nyöppnade Haga Bottega som ligger vägg i vägg med NKS. Genom åren har jag ätit på de flesta restauranger som är på krypavstånd från Karolinska och kan väl lätt säga att det här är ett välkommet tillskott. Inte billigt. Men mycket bra. Framför allt för den generösa och genomtänkta tillbehörsbuffén som du väljer fritt från efter att du har önskat dagens “huvudrätt”. Var lätt salig efter att ha ätit deras fina lax med forellrom. Jag var även uppe och rekade konferenslokal på sextonde våningen. Oh my! Utsikten är magisk!

Jag och maken har haft en liten nostalgitripp till Långbro Värdshus. Här var vi regelbundet för typ tio år sedan. Fortfarande bra. Så himla lagom på ett bra sätt. Jag åt fin spätta med skaldjurssås och maken var nöjd med deras egna lammkorvar. Önskar att vi hade en liknande restaurang nära oss i västerort.

Nu – sportlov!

Bokmärkt denna vecka:

3 kommentarer

 1. Hanna

  Tack för länken! 😘

 2. Bella

  Hej!
  Jag har läst er blogg i evigheter, har för mig att du inte fått ditt första barn ens när jag började läsa=) och nu när du skrev att du provat alla restauranger runt Karolinska så slog det mig att du antagligen jobbar där…vad jobbar du med? Fattar att du inte vill ange exakt med vad och var, man på ett ungefär? Så intressant att man kan följa några så läge utan att ha den masta aning!

  1. Elin

   Hej Bella! Jag har jobbat som sjuksköterska en himla massa år, hunnit med lika många år på läkemedelsföretag men numera är jag på redaktionen för en läkartidning 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.