Ännu en orsak till att gilla Långbro Värdshus

Vi bestämde oss för en spontan middag på Långbro Värdshus igår och restaurangdelen var inte helt oväntat fullbokad. Så vi bestämde oss för den mindre menyn i baren och beställde bland annat in scampispett med potatistortillas och chorizos med surkål. I förbifarten frågade vi om det fanns en barnmeny och DEN är verkligen ett fynd. På barnmenyn finns nämligen flera bebis-och-barnvänliga alternativ till både förrätt, varmrätt och efterätt så små barnmagar kan gå mätta därifrån efter att ha klämt i sig en trerättersmiddag. Mjölken till plättarna blev vi bjudna på och som extra bonus på barnmenyn så finns det även barncocktails. Det går alldeles utmärkt att skåla med en minicosmo med sugrör här. Långbro rules!

Vi har tidigare nämnt deras julbord två gånger och skrivit om deras barmat som lördagslunch.

3 kommentarer

  1. Brax on Food » Blog Archive » en babychino, tack!

    […] Tydligen kan man få det på majoriteten av Vasastans caféer, men blott TCBC har det uppskrivit på meny. Nästan lika fint barnmeny Elin på Tre tjejer i köket hittade på Långbro Värdshus, där fanns bl a en alkoholfri barndrink med sugrör med namnet MiniCosmo. […]

  2. Karin

    Hörru Elin nu får du faktiskt ta och uppdatera din middagsdagbok!

  3. Elin

    Karin, ja den är sorgligt eftersatt, ett tag höll jag allt oskrivet i huvudet, men nu blir det nog allt ett glapp i dagboken, shame on me (och så var det ju förstås kul att se att åtminstone EN person läser !!!)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.