Kovalam: middag på Curry Leaf

Nu är vi hemma! Lite av en SNÖCHOCK på Arlanda igår eftermiddag. Speciellt eftersom vi åkte kommunalt hem i gympaskor och hoodies. Huset var kallt och kylskåpet tomt. Plus lite huvudvärk över allt julpynt som hänger uppe överallt och som känns lite fel nu i mitten av januari. Men det är roligt att vara hemma igen!

Jag fick aldrig till bilduppdateringar på mobilen när vi var ute och reste på grund av vingligt wi-fi så nu kommer en hel del uppdateringar om Indien. Som ni kanske minns så började vi med ett stopp i Delhi och flög sedan ner till Trivandrum och bodde på en sömnig resort strax utanför Kovalam. Det fanns bara en restaurang där vi bodde. Maten var ok men inte något som vi fick hybris av. Därför valde vi att ta en rickshaw till Kovalam för middag. Vi provade  Curry Leaf och här var så god mat och trevlig personal att vi kom tillbaka på sen-lunch-eller-var-det-tidig-middag tre dagar i rad.

Du behöver gå upp för brant terräng sista biten men väl uppe på höjden har du en härlig utsikt över havet. Perfekt ställe om du gillar att spana på fina solnedgångar. Har även en fin lounge vid entrén och bra wi-fi. Rekommenderar gärna deras fiskcurry. Speciellt den som är “Kerala Style”. Och allt deras bröd är magiskt!

  

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.