Varkala: Rajapark Beach Resort

I Varkala hamnade vi på ett budgetboende uppe i gränderna som heter Rajapark Beach Resort. Nej det ligger INTE vid stranden! Det är 10 minuters promenad ner till stranden. Vi valde detta ställe bland annat för att det finns pool. Även om vågorna är härliga att bada i så är det skönt med en vindstilla pool när man reser med barn.

Hur det var här? Stenhårda sängar (som övriga familjemedlemmar gillade) och AC. Kaklat badrum och välstädade rum. Fin balkong. Helt ok WiFi. Prisvärt boende för ca 300:-/dubbelrum.

Obs! Det finns ingen restaurang här på hotellet men det går att beställa från grannhotellet när du är nere vid poolen. Vi valde att gå ner till klippstråket för att äta frukost. Det var ju inte så att stegräknaren slet ihjäl sig. Vi var så himla nöjda över de här dagarna och nu efteråt så vågar jag säga att Varkala var vårt favoritstopp på resan. Inte helt omöjligt att vi planerar att ha ett helt lov här någon gång.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.