Mui ne: tillbaka till Ganesh!

Ingen är väl förvånad över att vi var snabba med att äta på Ganesh när vi kom tillbaka till Mui Ne. Som vi har längtat att få äta här! Nästan tre år har gått sedan vi åt här varje fredag.

Man kan ju säga att vi värmde upp med att först äta på Ganesh i HCMCHoi An och Nha Trang på den här resan. De har ju vart bra på olika sätt men deras restaurang i Mui Ne ÄR på en helt annan nivå. Bästa platsen på jorden för indisk curry! Dessutom med god marginal den mysigaste Ganesh som vi har varit på (ok vi har fyra kvar att besöka men det får bli på en annan resa..)

Vi hann med tre besök här på fem dagar. ALLT allt allt är så bra! Från deras magiska Butter chicken som barnen äter andaktsfullt under tystnad till deras fräscha Vindaloo som jag och maken skrapar upp varenda droppe av. Givetvis finns det bara en sak att dricka till – kylskåpskallt rött Las Moras. 


Två favoriter – Ganesh House Special och Prawn Mango Curry. Missa inte heller deras Kadai och Jalfrezi.

Tandoori platter! Fab!

Grönsaker med paneer! Bästa sidoplocket med deras grymma nanbröd.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.